elearning
e-learning    2024.06.27.

E-learning képzés – Számvitel-vállalkozási szakon

Adótanácsadó:8kreditAdószakertő:8kreditOkl.adószakértő:8kreditKönyvviteli szolgáltató:8kredit

Tisztelt Érdeklődők! Örömmel jelentjük be aktuális e-learning képzésünk részleteit. Technikai információkért kérjük látogasson el E-learning oldalunkra.A jelentkezési lapot az oldal alján találják.elearning
e-learning    2024.06.27.

E-learning képzés – Adó-vállalkozási szakon

Adótanácsadó:10kreditAdószakertő:10kreditOkl.adószakértő:10kreditKönyvviteli szolgáltató:8kredit

Tisztelt Érdeklődők! Örömmel jelentjük be aktuális e-learning képzésünk részleteit. Technikai információkért kérjük látogasson el E-learning oldalunkra.A jelentkezési lapot az oldal alján találják.
E-learning tájékoztató

Az alábbi rövid tájékoztatóban ismertetjük a képzés menetét.

A megrendelés leadását követően Ön a képzésről egy számlát kap kézhez. A számla kifizetése után e-mailben eljuttatjuk Önhöz

 • a felhasználói felület webes elérhetőségét,
 • felhasználó nevét és jelszavát.

Célszerű az e-mailben megadott linket másolással a böngészőjébe beilleszteni, illetve utána ugyanezen eljárással a felhasználó nevet és jelszót megadni.

Amennyiben felhasználó nevével és jelszavával belépett a honlapra (jobb felül bábu ikonra kattintva, adatokat megadva), akkor a „Csatornák” menüpontban kiválaszthatja a:

 • Számviteli változások 2020 (4 videó)
 • Adóváltozások 2020 (3 videó) menüket. Kattintással belép a menübe és ott megjelennek a videó anyagok.

A kiválasztott előadás megnézésére 30 nap áll rendelkezésére.

Ezen idő alatt a megvásárolt előadást/előadásokat maradéktalanul végig kell néznie. A vonatkozó jogszabály értelmében a maradéktalan részvételt követően állítható ki a felhasználó számára az igazolás, a képzés befejezését követő 10 napon belül. A képző intézmény jelenti be a teljesített kreditpontokat a Nemzetgazdasági Minisztérium felé, azonban a képzés teljesítéséről szóló igazolást feltétlenül meg kell őrizni!

Fontos, hogy

 • a Hallgató személyes jelenlétének igazolásához a rendszer meghatározott időnként jelenlétet ellenőrző ablakot dob fel, amelyet a Hallgatónak szintén előre meghatározott időn belül nyugtáznia kell. Amennyiben a nyugtázás nem történik meg, akkor a lejátszás megszakad. Ebben az esetben az adott felvétel újbóli megtekintése a megoldás.
 • NE MOBILTELEFONON tekintse meg a videóanyagot, mobil internetet használhat természetesen, de laptopon vagy asztali gépen történjen a lejátszás.
 • az előadás anyagába pozícionálni (lépkedni) csak a már megtekintett részben lehet; 
 • a lejátszás egy pillanatra megszakítható, ebben az esetben a lejátszás az utolsó megtekintett pozíciótól folytatható;
  egy felhasználónévvel egy videóanyag megtekintése fogadható el azonos idősávban;
 • a képzés 100%-ban történő megtekintése után az igazolás a nyomon követhető naplózott időpontok alapján kerül kiállításra és postázásra. 

Technikai problémák:

 • videó szakadozik, … megjelenik a képernyőn, megáll, nem indul tovább – internet problémára utal (túlterhelt, nincs megfelelő sávszélesség), próbálja meg kevésbé forgalmas időszakban megnézni a videót.  
 • pillanatra megáll a videó és nem lehet tovább lejátszani (böngészőjének bal felső/oldalsó nyíljára kattintva lépjen vissza (lépjen ki a videóból), majd válassza ki újra, megjelenik a lejátszás gomb és folytatni tudja a videó lejátszását a megakadás pillanatától.